perjantai 21. huhtikuuta 2017

Promokuvasatsi GoT:n tulevasta kaudesta!

Lupaan, että pian päivitän jotain muutakin kuin fanitus-/hehkutusteemaista, mutta kun nyt kerta aloitin tuon seiskakauden promon seuraamisen täällä, niin pakkohan sitä on jatkaa johdonmukaisesti.

Eilen illalla tipautettiin fanien iloksi tukku promokuvia (15 kpl!) tulevalta kaudelta. Ne löytyvät täältä. Tässä muutamia omia suosikkejani lyhyiden kommenttien kera:

Helen Sloan/HBO

Cersei ja Jaime ainakin jokseenkin väleissä vielä? Toivottavasti ei kauaa... Mutta on tuo Cersein uusi kuningatar-look kyllä upea!

Helen Sloan/HBO

Tämä kuva aiheutti riemunkiljahduksia! <3 Kuka muka ei olisi innoissaan, jos Tormundin ja Briennen romanssi kehittyy tulevalla kaudella?

Helen Sloan/HBO

"Sansa näyttää erilaiselta tukka auki" - tämä oli ensimmäinen ajatus. Toinen ajatus oli "voi ei, Littlefinger, mee jo pois", ja kolmas ajatus "miten ylväältä linnanrouvalta Sansa näyttääkään!"

Macall B. Polay/HBO

Daeneryksella ja hänen hovillaan nähdään vihdoin vähän enemmän vaatetta päällä - koska winter is here, duh. Dragonstone?

Arvatenkin kuvat levisivät heti pitkin internetiä, ja niitä hehkutettiin lukuisissa eri medioissa. Kuvista ei ainakaan minun nähdäkseni paljastu vielä mitään kovin järisyttäviä yksityiskohtia kaudesta, mutta silti selasin ne monta kertaa läpi innostuneena. Edelleen sitä ensimmäistä "kunnollista" traileria odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti